7:54 AM

lepaking...

okay..hari ni kelas hari Jumaat ade kelas dari kul 8am to 12pm...supposed ade kelas ganti kul 4pm for ent300....but then one of my friend said kelas tu cancel...kalau kelas cancel..sume student akan happy including me...so...afteh kelas HR kul 12 tu....soo ajak pegi makan...shaf act kene ikut but then...last minute decision...she went back....ngade shaf nak balik2...so...aku, fae n soo g makan kat tmpt atas LT tu...makan kat gerai yg dulu jual kat uptown tu...gerai no.2...so...dah makan2 tu...biasela..lepas makan...mesti lepak....lepak la borak....gossip2...hehe....so...as usual...hari Jumaat...guys kene g solat Jumaat....kitrog lepak sane lama nak mmps...dr kul 12 tu smpi kul 5 ke 4 lebih ntah...so...mane lepak2 tu biase la...jadi makcik2 tgk2 org...mula2 kitorg duk kat bwh khemah yg panas gile tu..but then, bile dah azan...guys pun xde kat tmpt NR tu kitorg tukar tempat....panas...from there...kitorg tgk sume dak2 laki UiTM segamat exclude budak NR g PI...hahaha....macam2 jumpe...fae nmpk ade sorg laki ni pki kain pelekat warne biru...ade ke die cakap macam pakai towel...bongol tol...pastu nmpk akid n kecik...hahaha....akid plak...soo kate cam budak skola....hahaha....depan PI buat dosa...act...aku plak main purpose dok situ lame2 nak tunggu encik BOTOL dtg...die kate die dtg kul 3....so tunggu la...mase tgu tu tgk lagi dak2 laki kat PI....ade laki yg jalan angkat kain macam pmpn angkat kain bj kurung...hahaha....ade yg org dah start....tergedek2 lari g PI...dah tau tu...bukan nak dtg awal...dgr je la khutbah tu...MALAS!!!....tau la dekat...nak g lmbt2 plak...nmpk la dak2 investment yg lain gak tp xtau name...hehe....so...botol pun smpi die pun g makan....lepas die makan....by the time tu dah kul 4 camtu...kitorg decide nak makan benda goreng2 kat kedai pakcik latip...hehe....suke fried mushroom die...makan2...smbg borak smpi la kul 5...pastu...fae sakit perut...balik la....tp die balik dulu...aku g withdraw duit ngan mr botol....die teman aku smpi uptown den die naik balik tmpr NR tu...tp kemboja hantarkan die naik....kemboja time tu nak g dating...hehe....mesti die ckp dlm hati..."nyebok la botol ni aku nak dating"..bak kate botol...hari ni anniversary kemboja ngan gf die...btw...if yes...happy anniversary to u guys...=)...~end~

9 comments:

fae said...

ui...
mane ade aku kutuk org..
xde..xde..
O_o

Nurul Heleena Norhisham... said...

ye..
ko paling byk...

fae said...

ish...
mane ade..
aku ni baik..
;)

shafeyqa said...

giler lamer dowh ... korg lepak
rugi x ikot !!
ala... td dah kener balik..
aku sengal ... mmg slalu balik tetibe jer

Nurul Heleena Norhisham... said...

tu la shaf..
lain kali xpayah balik...
=D

akiduzair said...

sempat mengumpat aku plak..
padan muka sakit perut!!

Nurul Heleena Norhisham... said...

sakit perut???
owh..fae..
hahaha...
xde kene mengena sbb ko die sakit perut...
ko ingat ko tu bermatabat.???

Aiman Yusof said...

b...
boje gelak..die ckp tanks...
n not all guys mcm 2 ek...

Nurul Heleena Norhisham... said...

most of the guys OKAY!!!