6:32 AM

test 1 FIN320

just now br habis test fin320 yg 1st...
the result is...
soalan okay but then confusing cam lakhanat..
ape yg aku buat xtau la betul ke tak...
hope dpt good result...
tp kalau dah tak dapat nak buat cane...
malam before test tdo kul 4 tak silap..
bangun pukul 8.15 sebab dapat msg dr SARA HALIM....
thanx for waking me up...
but whatever it is...
i hope my 1st test okay tp kalau dah xdapat good result nak buat cane...
malam ni macam nak study ins312 tapi malas...
=)

7:54 AM

lepaking...

okay..hari ni kelas hari Jumaat ade kelas dari kul 8am to 12pm...supposed ade kelas ganti kul 4pm for ent300....but then one of my friend said kelas tu cancel...kalau kelas cancel..sume student akan happy including me...so...afteh kelas HR kul 12 tu....soo ajak pegi makan...shaf act kene ikut but then...last minute decision...she went back....ngade shaf nak balik2...so...aku, fae n soo g makan kat tmpt atas LT tu...makan kat gerai yg dulu jual kat uptown tu...gerai no.2...so...dah makan2 tu...biasela..lepas makan...mesti lepak....lepak la borak....gossip2...hehe....so...as usual...hari Jumaat...guys kene g solat Jumaat....kitrog lepak sane lama nak mmps...dr kul 12 tu smpi kul 5 ke 4 lebih ntah...so...mane lepak2 tu biase la...jadi makcik2 tgk2 org...mula2 kitorg duk kat bwh khemah yg panas gile tu..but then, bile dah azan...guys pun xde kat tmpt NR tu kitorg tukar tempat....panas...from there...kitorg tgk sume dak2 laki UiTM segamat exclude budak NR g PI...hahaha....macam2 jumpe...fae nmpk ade sorg laki ni pki kain pelekat warne biru...ade ke die cakap macam pakai towel...bongol tol...pastu nmpk akid n kecik...hahaha....akid plak...soo kate cam budak skola....hahaha....depan PI buat dosa...act...aku plak main purpose dok situ lame2 nak tunggu encik BOTOL dtg...die kate die dtg kul 3....so tunggu la...mase tgu tu tgk lagi dak2 laki kat PI....ade laki yg jalan angkat kain macam pmpn angkat kain bj kurung...hahaha....ade yg org dah start....tergedek2 lari g PI...dah tau tu...bukan nak dtg awal...dgr je la khutbah tu...MALAS!!!....tau la dekat...nak g lmbt2 plak...nmpk la dak2 investment yg lain gak tp xtau name...hehe....so...botol pun smpi die pun g makan....lepas die makan....by the time tu dah kul 4 camtu...kitorg decide nak makan benda goreng2 kat kedai pakcik latip...hehe....suke fried mushroom die...makan2...smbg borak smpi la kul 5...pastu...fae sakit perut...balik la....tp die balik dulu...aku g withdraw duit ngan mr botol....die teman aku smpi uptown den die naik balik tmpr NR tu...tp kemboja hantarkan die naik....kemboja time tu nak g dating...hehe....mesti die ckp dlm hati..."nyebok la botol ni aku nak dating"..bak kate botol...hari ni anniversary kemboja ngan gf die...btw...if yes...happy anniversary to u guys...=)...~end~

7:15 AM

what happened???

this is a toilet for guys ok...ni patung pmpn pki tudung...bodoh la...gile2 kutuk Islam....tp xpayah buat macam ni...menghina gile....bukan cantik pun...based on ade article that i've read...toilet antara toilet paling laku for sale...

ni adalah toilet paper in USA i think...ade ke patot...benda yg org lap najis die pegi letak ayat2 suci al-Quran....pastu buang dalam tempat najis...jahat gile kot diorg..






ni salah satu bar kat USA xsilap la..it based on Kaabah...xtau la ape nak jadi sekarang...teruk gile...but mase dpt email....it was still under construction...maybe sekarang dah siap...biase la..benda nak buruk kan Islam mesti cepat je siap....




8:19 AM

insurance....

so...
just now in the mornig..
i had a presentation about motor insurance n i presented about private car insurance...
so...
bile dah habis present tu...
as usual...
Q&A session..
time tu dah pukul 10..
suppose kelas lain...
kelas c3 yg lepas ni...
diorg ade presentation gak..
so..
as we finished our presentation..
ade sorang ni...
tanye soalan..
xkisah ct nak tanye..
but then...
DOES SHE HAVE TO ASK THE QUESTION THAT SHE ALREADY KNEW THE ANSWER???!!!!
i dont think so..
if u already know the answer..
better shut up!!!

4:30 AM

sedih..my iguana dah mati...dah 2 tahun ke lebih bela die...dah besar kot..mati..name die crispy...manja gile...suke main air....asl tgk org ngan air...mula la die sondol2 kan muka die mintak mandi...bile dapat air tu..muke feel gile...mknn die sawi...2 hari 2 ringgit...so...sebulan expenses untuk die 30ringgit sebulan...xdela mahal pun...die ni suke gile org usap die..kawan die ni ASH ngan TE n lagi satu kat bawah ni...TE ni...suke main ngan ekor die...smpi si crispy ni pun malas nak layan...si ASH plak...suke tgk aku suap si CRISPY ni makan...duduk je tepi aku tgk aku...die ni...pndi nak lepaskan diri die dr dalam cage die..
dah 2 kali terlepas...satu tu...die keluar dr cage g jalan2 turun bawah...pastu..my sis balik keje boleh plak ternmpk die kat ats langsir kat sliding door...die dok lepaak2 kat situ..nmpk kakak aku je...die terus lari naik atas...tp malangnye..disebabkan perut die yg bolat...die tersepit kat celah tangge..time2 tu gak kakak aku tangkap die...n the second time...die kuar die dok lepak bawah katil...lame gile..mase hari tu..aku nak balik to KL...kakak aku yg 1st kol aku ckp..."adik!!!!crispy terlepas!!!!"...die ni takot nak pegang...mase tu aku kat SEGAMAT lagi...so..dr aku kat segamat smpi la KL die dok je bawah katil tu...ngan ASH n CINTA...gile kawan baik...aku smpi2 je terus tangkap die...kakak aku try...tp takut kene libas ngan ekor...sakit kot kalau kene libas...aku penah kene skali mase awal2 beli die...mase tu die xknal lagi...tp skrg dah ok...but...die dah mati!!!!mase dapat news die mati tu mase time kelas MKT243 last sem...sedih kot...xdpt concentrate jap mase tu....
ni name die SAFRON...dpt die mase die dah umur 2tahun rasenye...kakak aku buat adoption...dpt die pun dr damansara xsilap...so..mknn die sume sponsored...die sombong sket ngan binatang2 kat umah aku..die just nak ngan manusia je...ngan kucing lain kalau die nmpk die nak gado...dats why kurung kan die dlm sangkar..tp still dalam umah...kesian..nnt rase tersisih plak...die manja nak mmps...suke sgt sondol2 muke kat org...die suke jilat org...ade hari tu..die g sondol ketiak bapak aku..dah la bau die bau ketiak bapak aku...nasib wangi...=D...die pun debab...tp kadang2 bg la die main dalam bilik but without CINTA n ASH are around...kalau die jalan tu...nmpk sgt kedebaban die...dah la katek...mcm garfield owh die ni...ni pun kene neuter gak...=D



3:44 AM

cinta...ash...





name die CINTA...but i called her TE or princess....sebab die gedik...i got her masa habis SPM...my sis got her for me...my sis brought her from ikano damansara...mase dapat die...her age was 7weeks...comel gile...now die dah 2 years n 5 months ++...birthday die on the 14th february 2007...valentine's day tu...mase birthday die hari tu belikan die baju...tp dah xmuat...die ni gedik gile...ade time dulu bawak budak ni g neuter...pas balik neuter tu...sakit2 stil nak main2...ade hati....die ni...kalau bg makan roti gardenia biase xmau...roti 1901 makan je...ngade...she likes to sit like this..macam nak terbang....die ni kalau nak tdo mesti kene atas katil...kalau x...xle tdo...xpun...kat atas meja...kat lantai xmau tdo...but whatever it is...i love her so much....but actually before ni pernah ade 20 kucing...letih kot nak jage..tp best!!!!



ni lagi sekor...kawan TE...name die ASH...i got him kat longkang blkg umah...tgh masak2 kat dapur...den suddenly dgr suare kitten bising2...ngan pki bj tdo nye..aku kuar umah g ikut suara tu...tbe2...tgk dlm longkang..ade kitten comot nak mampus...busuk plak tu...kotor...mase nak amik die...die garang gile...xbagi pgg...tp aku kisah ape...stakat kalau anak kucing je yg cakar...xde effect...so...amik die bawak balik...terus ajak my sis g kedai beli fresh milk for sementara...den...3 days later bawak die vet....sbb tgk perut die besar sgt...ade cacing...so...g vet makan ubat cacing...die muntah cacing on the way balik umah...then doc tu ckp...1 week after this bring him back for vaccination...then bawak die...so...jage2 die without my dad's knowledge...tbe2 kantoi coz die bising...so...dah alang2 mase kat vet tu...beli la ape yg patut....spray kutu...botol susu...susu tepung die....mknn die...pasir die....n loceng....den mase dah kantoi..my dad tnye...act dah brape lame simpan...then i said...dah 2minggu bah...den my dad ckp...xpela..kite bela je die...i was very2 happy at that tym...so...jage die smpi la besar...die ni ade satu habit before tdo...die akan hisap bulu bear...budget tu mak die...dah la bear tu AIMAN yg bg...then i ckp kat aiman pasal benda ni...he said biar je la dulu...tp...smpi skrg die hisap...its as if like ade susu dalam bear tu...bear tu name die lola...its a hedgehog bear...n lagi satu...die suke tdo dlm baldi...dah la debab....seboleh2 nak muatkan badan die dlm baldi tu....then...die ni...suara macam pondan..nak mintak air tu...Ya Allah...suara die...dgr...den...dah besar sket...bwk die pegi neuter...kesian gile tgk die mase die lepas neuter...nangis kot tgk die camtu...hehe...but now..makin lame makin debab...mase timbang die mase umur die 4bulan...4kg kot berat die..skrg xtau la...gmbr die yg second tu..xtau nape fae suke sgt...asl tgk gmbr tu die gelak...die kate duduk cam pondan...hahaha...n yg gmbr passport tu...macam gmbr angkatan tentera...=D





5:33 AM

malas~

br je jejak kaki balik ke segamat..
bosan...
dah la selasa ni ade presentation FIN342...
gile xpaham ape kelas tu...
benci..
nyampah...
aku ni dah la jenis takut nak present...
tmbh2 lagi kelas tu kelas gabung..
ramai kot..
this sem mmg byk keje..
ngan ent300 lagi....
penat la...
damn!!!!
hope boleh cope....
nasib la group ngan ORG YG BOLEH DIHARAP.....
kalau x..
mampus!!!